Inspirován časopisem Gurmet a aktuálně dostupnými surovinami v domací ledničce jsem stvořil tuto rychlou večeři z grilu.
Suroviny:
Kuřecí maso nakrájejte na kostky a naložte na chvíli do nasekaných bylinek a olivového oleje. Připravte další suroviny - nakrájejte zeleninu na grilování, ledový salát, ředkvičky a balkánský sýr (kostky na špízy, zbytek nastrouhat do salátu). Poté připravte špízy, suroviny kombinujte dle vlastní chutě a fantazie, z praktického důvodu však balkán napichujte mezi dvě kostky masa. Špízy a zeleninu svěřte na 15-20 minut grilu a mezitím dokončete salát. Jako přílohu doporučuji chléb.
K tomu výborně ladí bílá moravská vína, osobně jsem volil Veltlínské zelené.
Žádné komentáře doposud nebyly přidány.
Přidat komentář